spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Vydanie arrow Udalosti

Udalosti PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
07.07.2019
____________________
Udalosti

Narodeniny manželov Munovcov
10. februára 2019 sa vo Svetovom mierovom centre Čongšim, Kórea, za účasti popredných predstaviteľov z celého sveta uskutočnila oslava narodenín manželov Munovcov. Reverend Mun by sa dožil 99 rokov. Dr. Munová oslávila svoje 76. narodeniny a po úmrtí manžela pokračuje v aktivitách pre vytvorenie mierového sveta.

Svetový samit 2019
V dňoch 7.-10. februára 2019 sa v Soule, Kórea, uskutočnil ďalší samit svetových predstaviteľov v snahe o riešenie problémov vo svete. Zúčastnili sa na ňom významní predstavitelia, napr. José Manuel Barroso, bývalý premiér Portugalska a bývalý predseda Európskej komisie, a Lí Nak Jon, premiér Kórey.

ISCP - Počas samitu bola 8. februára inaugurovaná Medzinárodná rada najvyšších predstaviteľov za mier (ISCP), ktorá bude združovať bývalé a súčasné hlavy štátov, predstaviteľov vlád a iných popredných činiteľov. Predsedom sa stal Goodluck Jonathan, bývalý prezident Nigérie.

Mierová cena Sonhak - Počas samitu bola 9. februára udelená 3. mierová cena Sonhak, ktorej tohtoročnou témou bolo „Mier a ľudský rozvoj v Afrike“. Cenu dostala Waris Dirie, ktorá sa zasadzuje za ukončenie tradície ženskej obriezky, a Akinwumi Ayodeji Adesina, ktorý sa inováciami v poľnohospodárstve snaží o rozvoj Afriky.

The Segye Times
11. februára sa uskutočnila oslava 30. výročia kórejských novín The Segye Times, ktoré od vzniku prinášajú kľúčové informácie týkajúce sa situácie na Kórejskom polostrove i vo svete.

Na vernosti záleží
15. mája 2019 v Bratislave a 21. júna 2019 v Nitre sa uskutočnila prednáška nielen o vernosti v manželstve z cyklu „Ako vytvoriť spoločnosť založenú na rodine“, ktorej obsah je v tejto dobe veľmi aktuálny.

____________________
Zmenené ( 19.09.2019 )
Hodnotenie čitateľov: / 2
SlabéVynikajúce 



< Pred.
spacer


spacer