spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Vydanie arrow Udalosti

Udalosti PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
09.02.2006
____________________
Udalosti

Začiatkom augusta 2005 sa v Kórei uskutočnil ďalší Svetový festival kultúry a športu (WCSF), ktorého súčasťou bola 6. fáza požehnania manželstva 400 miliónov párov. Za účasti predstaviteľov náboženských a spoločenských organizácií, vedcov, politikov, umelcov, športovcov a novinárov sa tieto festivaly uskutočňujú od roku 1992. Boli iniciované reverendom Son Mjong Munom s manželkou po olympijských hrách v roku 1988 v Soule.

Tým, že hlavnou myšlienkou festivalu je ideál vytvorenia zdravej spoločnosti založenej na zdravých rodinách, je prirodzené, že srdcom festivalu býva obrad požehnania manželstva, ktorý je oslavou čistej manželskej lásky a rodinného života. Počas tohto obradu snúbenecké a manželské páry slávnostne vyjadrujú svoje odhodlanie žiť životom pravej lásky s dôrazom na morálnu čistotu a vernosť v manželstve.

V roku 1998 sa Slovensko zapísalo do histórie festivalov, keď sa Bratislava stala jedným z 12-tich miest sveta a jediným v Európe, kde sa uskutočňovala pridružená časť festivalu. Na tejto udalosti boli účastníci z celej Európy.

Viac na stránke FFWP - http://www.federaciarodin.sk.

____________________
Zmenené ( 18.02.2006 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.   Ďalšia >
spacer


spacer