spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Stiahnuť (pdf) arrow Témy

Témy PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
09.02.2006
____________________
Témy

Toto úvodné číslo časopisu je určené predovšetkým na zoznámenie sa a bližšie spoznanie Federácie rodín, vydavateľa tohto časopisu. Avšak ťažiskom tohto časopisu je vo všeobecnosti téma rodiny a jej prepojenie so spoločnosťou.

V nasledujúcich číslach časopisu Vám okrem doplňujúcich informácií o FFWP prinesieme materiál o význame požehnania manželstva, seriál o historických rodinách, ktoré boli súčasťou Božej prozreteľnosti, o štyroch oblastiach srdca, o manželstve a rodine z pohľadu náboženstiev, o momentálne jedinom spôsobe zastavenia šírenia AIDS, ..., ale i o oblasti večného pobytu ľudí - o duchovnom svete.

Ďalšou dôležitou súčasťou časopisu budú spracované Vami odporúčané témy, poprípade samotné Vaše príspevky alebo reakcie. Bez čitateľov, ktorí sa priamo alebo nepriamo podieľajú na tvorbe obsahu časopisu, by bolo vydávanie tohto časopisu iba jednostranným poskytovaním informácií. Chceme veriť, že tento spôsob bude prospešný pre každého. Tešíme sa na vzájomnú spoluprácu a želáme Vám príjemné čítanie.

____________________
Zmenené ( 18.02.2006 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.   Ďalšia >
spacer


spacer