spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Stiahnuť (pdf) arrow Portál FFWP

Portál FFWP PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
09.02.2006
____________________
Portál FFWP: www.federaciarodin.sk

Internet je jedným z médií, ktoré umožňujú prístup k rôznym informáciám, no v konečnom dôsledku je na človeku, ako s týmito informáciami naloží. Nie je jednoduché orientovať sa v mori často protichodných informácií a preto dúfame, že aj tento portál uvedie mnohé chýry o Federácii rodín na pravú mieru.

Portál FFWP ponúka na jednej strane príslušné informácie o samotnej FFWP, jej aktivitách, témach týkajúcich sa rodiny, spoločnosti, a tiež materiály, ktoré sa nedostali v plnom znení na stránky tohto časopisu. Na druhej strane umožňuje návštevníkom portálu aktívne sa podieľať na tvorbe jeho obsahu. Môžu využiť rôzne možnosti, ako napríklad vložiť svoj príspevok, reakciu, diskutovať, pridať oznam o pripravovanej akcii alebo uskutočnenej udalosti, vymieňať si svoje skúsenosti, atď.. Taktiež môžu byť emailom informovaní o nových materiáloch na portáli, udalostiach, atď..

Niektoré príspevky budú uverejňované v tomto časopise, čím sa stávate spolutvorcami tohto časopisu. Takže neváhajte a navštívte nás.

____________________
Zmenené ( 18.02.2006 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.
spacer


spacer