spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
DUCHOVNÝ SVET
spacer
Portál
O posolstvách
Posolstvá

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Posolstvá arrow Budhizmus

Posolstvo Boha PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
06.02.2006
____________________

Posolstvo Boha Organizácii spojených národov

Moje milované Deti!

Ja som Hospodin, Boh zástupov.
Ja som Hospodin, Boh zástupov.
Ja som Hospodin, Boh zástupov.

Nekonečná, tŕnistá cesta, cesta neustálej vytrvalosti a trpezlivosti trvajúca desiatky tisícok rokov, keď som hľadal svoje milované deti, bola cestou krvi a sĺz, ktoré som prelieval Ja, Jehova.

Ja, Jehova, Hospodin zástupov, som váš Rodič, Otec celého ľudstva. Som Rodič ľudstva, moje deti, moje milované deti!

Moje drahé deti! Volal som na vás počas nekonečných nocí desiatky tisíc rokov. Túžobne som si želal volať vaše mená a z času na čas som vás volal. A predsa, tie slová "drahé deti" ostávali bez odpovede desiatky tisíc rokov. Hoci som vás volal a hoci sa moje volanie ozývalo po celom svete, vy ste boli voči môjmu volaniu hluchí. Dokážete porozumieť, hoci len máličko, z tohto rodičovského srdca, z môjho srdca, keď som blúdil sem a tam hľadajúc svoje deti?

Moje milované deti, moje deti, ktoré pracujete v OSN! Hoci máte odlišnú farbu pleti, charakter, jazyk, kultúru, v mojich očiach ste všetci rovnako mojimi deťmi. Vy všetci ste milovanými deťmi Boha; ste bratmi a sestrami, ktorí sa musia navzájom milovať.

Predstavte si ako som sa musel cítiť, keď som videl ako bratia a sestry žijú oddelene jeden od druhého, ako sa nenávidia, bojujú medzi sebou a navzájom sa zabíjajú mečmi, puškami, raketovými strelami a hrubým násilím. Dúfam, že teraz si všetci hlboko vo svojich srdciach uvedomíte, že každý jeden z vás je mojím stelesnením a že ste pre mňa veľmi vzácni.

Moje deti! Moje milované deti! Čo by ste robili, keby ste mali pozerať na to, ako dieťa Boha, jeden z vašich bratov alebo sestier, zomiera od hladu? Nedokázali by ste skoncovať s minulosťou, v ktorej ste žili bezohľadne a nevšímavo? Nedokázali by ste premýšľať o mne ako o svojom Rodičovi, veriť vo mňa a nasledovať ma? Viete si predstaviť nespočítateľné množstvo dní vášho Pána Boha naplnených žiaľom a smútkom, keď som s vytrvalosťou a trpezlivosťou čakal počas desiatok tisícok rokov?

Spojené národy! Prebuďte sa. Povstaňte! Teraz sa musíte držať za ruky a stať sa vedúcimi predstaviteľmi a bojovníkmi za založenie Božieho Kráľovstva. Nestalo by sa potom, že by sa ľudia tohto sveta, kde existuje obrovská priepasť medzi bohatými a chudobnými, stali bratmi a sestrami, ktorí by si navzájom pomáhali a delili sa o všetko, čo majú?

Ja som Hospodin, Boh zástupov.
Ja som Hospodin, Boh zástupov.
Ja som Hospodin, Boh zástupov.

Žiadam vás, prosím vás z celého môjho srdca, aby ste našli správnu cestu a nasledovali ju skôr, ako ochorie ešte viac duší mojich milovaných detí.

Predstavitelia Spojených národov! Čo by ste urobili, keby vám v ušiach znel nárek a stonanie vašich detí z pekla? Keby som mohol zachrániť svoje deti, neváhal by som ísť bosý cestou dlhou desaťtisíce kilometrov. Prebehol by som ňou na jediný dych. Kráčal som touto cestou posledné desiatky tisícročí.

Bol som Bohom žiaľu, Bohom smútku, Bohom čakania a Bohom bolesti a utrpenia. Keby všetky dni týchto desiatok tisícok rokov mohli byť prepojené jednou jedinou niťou, bola by to niť z krvi a sĺz. Pozrite sa na históriu až do súčasných dní. Obzrite sa späť na našu históriu. Ako je možné vyjadriť slovami všetko, čo sa v histórii stalo?

Moje deti, ktoré pracujete v Spojených národoch! Problémy, ktoré sú prekážkou na ceste dosiahnutia mieru pre celé ľudstvo nie je možné vyriešiť silou. To je úplne nemožné. Reverenda Son Mjong Muna, môjho milovaného syna a Pravého rodiča, som špeciálne poslal ako Mesiáša pre celé ľudstvo - verte v neho a zjednoťte sa na základe jeho učenia. Ak to urobíte, hlboko vo svojich srdciach pocítite, že ja som váš Rodič a Otec, hoci ma nemôžete vidieť a ani sa ma dotknúť.

Počúvajte vnútorný hlas vo svojom srdci. Budete počuť, ako sa v ňom ozýva: "Bože, môj Otče, prosím, buď vždy so mnou!" Žiadam vás všetkých, moje milované deti, z celého srdca, aby ste vzali na svoje plecia mnohé problémy svojich krajín a vyriešili ich. Žiadam vás, aby ste vždy mali vo svojej mysli, že ľudia celého sveta sú jedna veľká rodina bratov a sestier. Premýšľajte o mojom srdci, o srdci Rodiča, ktorý musí svoje vlastné deti učiť: "Ja som váš Otec." Premýšľajte o tom do hĺbky.

Hospodin, Boh zástupov

polnoc, 1. augusta 2003



____________________
Zmenené ( 18.02.2006 )
Hodnotenie čitateľov: / 3
SlabéVynikajúce 



Ďalšia >
spacer


spacer