spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Stiahnuť (pdf) arrow Matka mieru

Matka mieru PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
30.06.2020
____________________
Matka mieru
Zotrie im z očí každú slzu

Keď v roku 2009 prestížne juhokórejské vydavateľstvo Kim Jong Sa vydalo knihu o živote reverenda Son Mjong Muna pod názvom „Svetoobčan milujúci mier“ (is.gd/kjsplc), zanedlho sa stala v krajine bestsellerom (viac v čísle 11) a v prekladoch sa rozšírila do celého sveta. V slovenčine táto kniha vyšla v roku 2011 pod názvom „Hľadanie strateného mieru" (is.gd/hladanie).

Počas svetového samitu World Summit 2020 v Soule, Kórea (viac na strane 2), bola 4. februára 2020 predstavená kniha o živote Dr. Hak Ča Han Munovej pod názvom „Matka mieru, ktorá zotiera slzy ľudstva“ (vimeo.com/389217831). Knihu vydalo opäť vydavateľstvo Kim Jong Sa (is.gd/kjsmofp) a od vydania sa stala jednou z najčítanejších kníh v Kórei. Následne bola kniha vydaná v japončine a angličtine a pripravujú sa vydania v ďalších jazykoch, aby sa čo najviac ľudí mohlo zoznámiť s poprednou osobnosťou zasadzujúcou sa nielen o vytvorenie mierového sveta, ale aj o dôstojnosť žien. Anglická verzia sa stala bestsellerom v sekcii kníh kresťanského ekumenizmu na Amazone. Objavte doposiaľ neznámy príbeh Hak Ča Han Munovej, ktorú v súčasnosti milióny ľudí na svete poznajú ako Matku mieru.

„Po prvýkrát otváram okno do svojho života. Robím tak s nádejou, že príbeh života žitého v súlade s Božou láskou vyvolá v ostatných podobné zanietenie.“
- Hak Ča Han Munová

Viac na motherofpeace.com.

O knihe napísali:

Celý svet upiera pohľad na Severnú a Južnú Kóreu, kde Matka Munová odvážne aplikuje nové spôsoby pre upevnenie mieru.
- Dr. Werner Fasslabend, bývalý minister obrany Rakúska

Dr. Hak Ča Han Munová nie je političkou, je súkromnou osobou. Mohla sa rozhodnúť pre pohodlný život, no rozhodla sa konať. Táto výnimočná žena zasvätila svoj život otváraniu dverí a sŕdc a zmene sveta na lepšie miesto pre život. Som ňou veľmi oslovená.
- Dalia Icik, bývala predsedníčka Knesetu a bývalá dočasná prezidentka Izraela

Príbeh Dr. Hak Ča Han Munovej je životom úplnej odovzdanosti Bohu a ľudstvu. Prichádza v čase, keď roztrieštený svet zúfalo potrebuje komplexný pohľad na svetový mier. Táto kniha je povinným čítaním pre každého, kto sa zasadzuje o mierový svet.
- Dr. Goodluck Jonathan, bývalý prezident Nigérie a súčasný predseda Medzinárodnej rady najvyšších predstaviteľov za mier (ISCP)

Pani Munová si svojím životom a dielom získala nesmierny rešpekt a úctu. Utrpenie, ktorým táto výnimočná žena prešla, je neopísateľné. Napriek tomu jej srdce ostalo nezmenené v jej láskavosti, srdečnosti a túžbe zmeniť svet k lepšiemu.
- Leonid Kravčuk, prvý prezident Ukrajiny a súčasný predseda Ukrajinskej mierovej rady

O láskavej pani Hak Ča Han Munovej som sa dozvedela od svojho starého otca, veľkého muftiho, šejka Ahmada Kuftara. Som si istá, že dokáže odovzdať toto veľké posolstvo a presadiť ho, pomôcť ženám na svete zlepšiť ich situáciu a odstrániť chudobu, nevzdelanosť a utrpenie.
- Asmaa Kuftaro, Ženský poradný výbor pre úrad osobitného vyslanca OSN pre Sýriu

Činnosť Univerzálnej mierovej federácie je veľmi potrebná v dnešnom svete, nevynímajúc balkánsky región, v ktorom žijem. Nepochybujem o tom, že autobiografia Matky Munovej prinesie čitateľom svetlo, nádej, pochopenie a inšpiráciu.
- Alfred Moisiu, bývalý prezident Albánska

Dr. Hak Ča Han Munová je motivovaná svojím srdcom a šľachetnosťou a venuje svoj čas a úsilie pre mier a blaho ľudstva. Má jedinečnú schopnosť venovať sa ľuďom a taktiež priniesť pokoj pre vytvorenie spoločnosti lásky a solidarity.
- Macky Sall, prezident Senegalu

____________________
Zmenené ( 17.09.2020 )
Hodnotenie čitateľov: / 5
SlabéVynikajúce 



< Pred.   Ďalšia >
spacer


spacer