spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Stiahnuť (pdf) arrow Udalosti

Udalosti PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
30.12.2019
____________________
Udalosti

Siedme výročie songhwa reverenda Muna
17. augusta 2019 sa v Kórei uskutočnilo spomienkové stretnutie pri príležitosti siedmeho výročia odchodu (songhwa) spoluzakladateľa Federácie rodín (FFWP) reverenda Son Mjong Muna do duchovného sveta.

Podujatie otvorila sopranistka Seiko Lee, ktorú sprevádzala česká huslistka Eva Pejkofski. Generálny tajomník ústredia FFWP Dr. Jong Ho Jun privítal približne 20 000 hostí a uviedol muzikál zo života manželov Munovcov. Po ňom medzinárodná prezidentka FFWP Son Džin Mun predniesla vlastnú báseň o svojich rodičoch. Následne zaznel list Dr. Hak Ča Han Munovej venovaný jej manželovi. Ďalšia časť muzikálu zobrazovala udalosti z prozreteľnosti obnovenia až po objavenie sa Pravých rodičov (manželov Munovcov). Po ňom Dr. Munová venovala kvety na pamiatku svojho manžela. Bývalý prezident Nigérie Goodluck Jonathan v príhovore ocenil život a dielo manželov Munovcov.

Koncertom Western Symphony Orchestra, ktorý dirigoval David Eaton, vyvrcholila dopoludňajšia spomienková slávnosť. Počas hudby a piesní v podaní Seiko Lee, Paula Pottsa a Little Angels bola zobrazovaná projekcia tvorby pieskových obrazových motívov zo života manželov Munovcov. Na záver slávnosti všetci v hale spoločne zaspievali známu kórejskú pieseň „Sarange“ (사랑해 - Milujem ťa).

Po prestávke prorok Samuel Radebe z The Revelation Church of God priblížil spoluprácu s FFWP v oblasti požehnávania manželstva. Ostatné príhovory zo sveta v podobnom duchu poukazovali na dôležitosť požehnania manželstva pre spoločnosť, pretože Bohom požehnané manželstvo a rodina sú základom zdravej spoločnosti.

Viac na https://is.gd/songhwa2019.

____________________
Zmenené ( 19.03.2020 )
Hodnotenie čitateľov: / 3
SlabéVynikajúce 



< Pred.
spacer


spacer