spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Portál arrow Udalosti

Udalosti PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
30.12.2018
____________________
Udalosti

Šieste výročie songhwa reverenda Muna
27. augusta 2018 sa v Kórei vo Svetovom mierovom centre Čongšim uskutočnilo spomienkové stretnutie pri príležitosti šiesteho výročia songhwa (odchodu) spoluzakladateľa Federácie rodín reverenda Son Mjong Muna do duchovného sveta. Po muzikáli zo života manželov Munovcov a piesni zaspievanej ich vnúčatami sa skončila spomienková časť, po ktorej začala slávnosť požehnania manželstva.

Požehnanie manželstva
Tohto roku prijalo požehnanie do manželstva okolo 4 000 prítomných snúbeneckých a manželských párov a simultánne prostredníctvom internetového prenosu ďalších vyše 28 000 párov z celého sveta. Párom zaspieval tenor Paul Potts spoločne s kórejským tanečným a speváckym telesom Little Angels.

Festival harmónie a jednoty
Po skončení slávnosti požehnania manželstva nasledoval festival harmónie a jednoty v podobe tradičnej kórejskej hry jut. V prestávkach hry zaspievala známa kórejská speváčka Jon Dža Kim a spevák Džo Hang Džo.

Koncert nádeje
Večer sa uskutočnil koncert „The Hope“ (Nádej), na ktorom Paul Potts spoločne s Little Angels a s Kolleen Pak a Dže Rim Če zaspievali niekoľko strhujúcich piesní. Bol to veľmi dôstojný záver tohto slávnostného dňa.

Viac na https://is.gd/songhwa2018.

____________________
Zmenené ( 25.02.2019 )
Hodnotenie čitateľov: / 1
SlabéVynikajúce 



< Pred.
spacer


spacer