spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Portál arrow Zjavenia o návrate mesiáša

Zjavenia o návrate mesiáša PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
30.12.2016
____________________
Zjavenia o návrate mesiáša

Od počiatku existencie ľudstva Boh, ako Rodič ľudstva, vyjadroval svoje srdce i svoju vôľu prvým ľuďom, svojím deťom. Biblické príbehy prinášajú informácie o tom, ako bol Boh prítomný v živote človeka, podobne ako je rodič prítomný v živote svojho dieťaťa. Tak ako rodič vedie svoje deti k poznaniu a láske, i Boh takto viedol prvých ľudí, Adama a Evu, k poznaniu zmyslu existencie kozmu a ich života. Bola to Božia zodpovednosť, aby im dal vedieť, ako môžu naplniť zmysel svojho života a vytvoriť Božie kráľovstvo - svet lásky.

Nanešťastie prví ľudia zradili Božiu lásku a následkom toho sa vytvoril svet utrpenia. Preto Boh pracoval na tom, aby mohol poslať mesiáša, ktorý ukáže ľuďom cestu, ako tento svet lásky vytvoriť. Preto v prípade narodenia Ježiša Boh zvestoval mnohým ľuďom túto radostnú správu a očakával, že ľudia príjmu Ježiša ako mesiáša a budú ho nasledovať, aby spoločne po dlhých tisíckach rokov mohli vytvoriť Božie kráľovstvo. Či už to boli pastieri pri Betleheme, mudrci z východu, Simeon a prorokyňa Anna v chráme, a mnohí ďalší, o ktorých nevieme, Boh ich takto informoval o Ježišovi ako o mesiášovi, ktorého túžobne očakávali. Nanešťastie sa Božia túžba vytvorenia sveta lásky pre nevieru ľudu v Ježiša ako mesiáša nenaplnila, a preto Ježiš hovoril o návrate mesiáša, kedy ľudia opäť dostanú šancu, aby spoločne s mesiášom vytvorili Božie kráľovstvo.

Aj keď v tomto období nie sme možno následkom racionalizácie nášho života plného rôznych vedecko-technických vymožeností takí duchovne citliví, ako boli ľudia v biblických dobách, aj v súčasnosti je duchovný svet pre niektorých ľudí tak isto reálny ako fyzický svet. Práve prostredníctvom nich mohol Boh zvestovať dlho očakávanú správu o návrate mesiáša. Prinášame Vám tri fascinujúce opisy toho, ako na rôznych miestach sveta ľudia nezávisle od seba dostali informáciu o návrate mesiáša na zemi.

http://www.federaciarodin.sk/zjavenia

Ak viete o nejakej podobnej udalosti, dajte nám vedieť, pretože takýchto nezávislých informácií z duchovného sveta o návrate mesiáša bolo omnoho viac.

____________________
Zmenené ( 25.02.2019 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.
spacer


spacer

Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting ')' in /www/f/e/u3758/public_html/administrator/components/com_bbclone/var/access.php on line 962