spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
Rodina národov žijúcich v mieri môže vzniknúť jedine z národov rodín žijúcich v mieri.
- Rev. Son Mjong Mun

spacer
spacer
FEDERÁCIA RODÍN ZA MIER A JEDNOTU VO SVETE JE MEDZINÁRODNÉ ZDRUŽENIE RODÍN USILUJÚCE SA O ZREALIZOVANIE IDEÁLU PRAVEJ LÁSKY A VYTVORENIE SVETA MIERU A JEDNOTY PRE VŠETKÝCH ĽUDÍ.
spacer
Hlavné menu
Federácia rodín (FFWPU)
Ochrana osobných údajov
Kontakt
O Federácii rodín
Vznik
Ciele
Stanovy
Osveta FFWPU
Požehnanie manželstva
Dohodnuté manželstvá
Boží Princíp
Mierové posolstvá
Štyri veľké oblasti srdca
Význam manželstva
Manželstvo, rodina a spoločnosť
Rodina, manželstvo a rodičovstvo
Zásady šťastného rodinného života
Pravá spoločnosť
Historické rodiny
Ježišovo počatie
Homosexualita
Homosexuální styl
Zakladatelia FFWPU
Zjavenia
Životopis
Úmrtie reverenda Muna
Hľadanie strateného mieru
Prejavy
Rodisko
Info projekty
Verní manželia
Rodina a spoločnosť
Mier sa začína mnou
Duchovný svet
Kórea

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Životopis arrow Zjavenia o návrate Mesiáša

Zjavenia o návrate Mesiáša PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
21.03.2017
____________________
Zjavenia o návrate Mesiáša

Od počiatku existencie ľudstva Boh, ako Rodič ľudstva, vyjadroval svoje srdce i svoju vôľu prvým ľuďom, svojim deťom. Biblické príbehy prinášajú informácie o tom, ako bol Boh prítomný v živote človeka, podobne ako je rodič prítomný v živote svojho dieťaťa. Tak ako rodič vedie svoje deti k poznaniu a láske, i Boh takto viedol prvých ľudí, Adama a Evu, k poznaniu zmyslu existencie kozmu a ich života. Bola to Božia zodpovednosť, aby im dal vedieť, ako môžu naplniť zmysel svojho života a vytvoriť Božie kráľovstvo - svet lásky.

Nanešťastie prví ľudia zradili Božiu lásku a následkom toho sa vytvoril svet utrpenia. Preto Boh pracoval na tom, aby mohol poslať Mesiáša, ktorý ukáže ľuďom cestu, ako tento svet lásky vytvoriť. Preto v prípade narodenia Ježiša Boh zvestoval mnohým ľuďom túto radostnú správu a očakával, že ľudia príjmu Ježiša ako Mesiáša a budú ho nasledovať, aby spoločne po dlhých tisíckach rokov mohli vytvoriť Božie kráľovstvo. Či už to boli pastieri pri Betleheme, mudrci z východu, Simeon a prorokyňa Anna v chráme, a mnohí ďalší, o ktorých nevieme, Boh ich takto informoval o Ježišovi ako o Mesiášovi, ktorého túžobne očakávali. Nanešťastie sa Božia túžba vytvorenia sveta lásky pre nevieru ľudu v Ježiša ako Mesiáša nenaplnila, a preto Ježiš hovoril o návrate Mesiáša, kedy ľudia opäť dostanú šancu, aby spoločne s Mesiášom vytvorili Božie kráľovstvo.

Aj keď v tomto období nie sme možno následkom racionalizácie nášho života plného rôznych vedecko-technických vymožeností takí duchovne citliví, ako boli ľudia v biblických dobách, aj v súčasnosti je duchovný svet pre niektorých ľudí tak isto reálny ako fyzický svet. Práve prostredníctvom nich mohol Boh zvestovať dlho očakávanú správu o návrate Mesiáša. Prinášame Vám fascinujúce opisy toho, ako na rôznych miestach sveta ľudia nezávisle od seba dostali informáciu o návrate Mesiáša na zemi.

Ak viete o nejakej podobnej udalosti, dajte nám vedieť, pretože takýchto nezávislých informácií z duchovného sveta o návrate Mesiáša bolo omnoho viac.

Počuli sme duchovný svet svedčiť o navrátenom Mesiášovi
Koncom 40-tych rokov 20. storočia bol Pravý otec [reverend Son Mjong Mun] v špeciálnom pracovnom tábore v Hungname (Severná Kórea) snažiac sa pokračovať vo svojej misii a prežiť. V tom istom čase a v nasledujúcich rokoch sa v Miláne (Taliansko) prostredníctvom média (pani Jolanda Pizzi) uskutočnila počas seáns pozoruhodná komunikácia s duchovným svetom o Božom svetle vo svete. Napriek počiatočnému skepticizmu, mnohí z tých, ktorí v 60-tych rokoch počuli svedectvo od jej duchovného sprievodcu a následne sa oboznámili s Božím Princípom [učenie sprostredkované reverendom Munom], neskôr založili prvé spoločenstvo Cirkvi zjednotenia v severnom Taliansku.

Môj čas s Pravým otcom v pracovnom tábore v Hungname
Pán Džong Hwa Pak prvýkrát stretol Pravého otca [reverend Son Mjong Mun], keď boli väzňami v pracovnom tábore v Hungname v Severnej Kórei. Pán Pak bol tou osobou, ktorej Pravý otec po oslobodení väzenia v roku 1950 pomohol odísť na juh - mal zlomenú nohu a Pravý otec ho tlačil na bicykli. [Hľadanie strateného mieru, 2013, s. 127] Pán Pak počas svojho života opustil cirkev [Cirkev zjednotenia] a neskôr sa vrátil, čo sa stalo niekoľkokrát. Tak či onak, pán Pak bol jedným z prvých ľudí, ktorí nasledovali Pravého otca na základe zjavenia z duchovného sveta. Napriek jeho zaváhaniam bol pokornou a pripravenou osobou. Toto jeho svedectvo poskytuje podrobnejšie informácie o ranom období života Pravého otca.

Ako ma Boh a Ježiš viedli k Pravému otcovi
Doris Orme bola prvou osobou na Západe, ktorá prijala Princíp [učenie sprostredkované reverendom Munom]. Jej rodičmi boli Frederick a Hedwig Walderovci. Jej otec bol potomkom nemeckého cisára Fridricha III, ktorého manželka princezná Viktória bola dcérou kráľovnej Spojeného kráľovstva Viktórie. Zásluhou Doris Orme sa Princíp dostal do Európy.

Arcibiskup vedený k Pravým rodičom katolíckou sväticou
Tento autentický príbeh pochádza od jednej sestry [členka Federácie rodín] v Taliansku, ktorú k jej veľkému prekvapeniu navštívila z duchovného sveta veľmi výnimočná osoba. Avšak dotyčná osoba neprišla z osobných dôvodov a jej návšteva pozoruhodným spôsobom ovplyvnila život prominentného katolíckeho arcibiskupa. Aj keď sa tieto udalosti odohrali koncom dvadsiateho storočia, z dôvodu ich citlivého charakteru sme sa rozhodli neuverejniť meno dotyčnej sestry a ani meno arcibiskupa.

Premárnené príležitosti
Tom Conneally (1951-2003) bol jedným z mála ľudí, ktorí sa stretli s Pravým otcom [reverend Son Mjong Mun] ešte predtým, než sa pripojili k Hnutiu zjednotenia. Niektoré časti jeho životného príbehu môžu pôsobiť neuveriteľne, no Tom Conneally nebol človekom, ktorý túžil po pozornosti. Naopak, cítil, že je to skôr niečo, na čo nemôže byť hrdý. Preto treba oceniť jeho ochotu uverejniť svoj príbeh, ktorý sa rozhodol napísať s pomocou svojej manželky Iny.

Výzva pre kresťanov
Táto časť je posledná z piatich, v ktorých Rev. Kevin McCarthy približuje vzťahy s kresťanmi z pohľadu prednášateľa na konferenciách pre duchovných (Interdenominational Conferences for Clergy - ICC) v rokoch (1985–1989). Počas tohto obdobia sa na týchto konferenciách zúčastnilo približne 7000 duchovných, najmä z kresťanského prostredia, ktorí prišli do Kórey vypočuť si prednášky Božieho princípu a navštíviť miesta spojené s pôsobením Pravého otca [reverend Son Mjong Mun]

____________________
Zmenené ( 21.02.2021 )
Hodnotenie čitateľov: / 34
SlabéVynikajúce 



Ďalšia >
spacer
Neprehliadnite
24.4.2024, 0:00:00- 23:59:00
Svadba Pravých rodičov
24.4.2024, 0:00:00- 23:59:00
Deň pravých rodičov
24.4.2024, 0:00:00- 23:59:00
Deň Nebeského rodiča
Na zamyslenie
Odkaz lásky

Ježiš sa narodil, aby vytvoril svet lásky, nie aby bol ukrižovaný. Jeho túžba sa konečne napĺňa. Nech je tento odkaz lásky inšpiráciou pre každého z nás.

www.odkazlasky.sk
Udalosti
apríl 2024
P U S Š P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Najnovšie
Najčítanejšie


spacer