spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Vydanie arrow Udalosti

Udalosti PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
30.06.2016
____________________
Udalosti

Narodeniny manželov Munovcov
13. februára 2016 sa vo Svetovom mierovom centre Čongšim, Kórea, za účasti popredných predstaviteľov z celého sveta uskutočnila oslava narodenín manželov Munovcov. Reverend Mun by sa dožil 96 rokov. Dr. Munová oslávila svoje 73. narodeniny a po úmrtí manžela pokračuje v aktivitách pre vytvorenie mierového sveta.

Požehnanie manželstva
20. februára 2016 sa vo Svetovom mierovom centre Čongšim, Kórea, uskutočnila oslava 3. výročia vyhlásenia Zakladajúceho dňa Čonilguku (Národ kozmického mieru a jednoty). Po nej nasledoval obrad požehnania manželstva prítomných 3 000 snúbeneckých a manželských párov a simultánne tisícok ďalších párov prostredníctvom internetového prenosu, spolu vyše 15 000 párov z celého sveta.

Asociácia poslancov parlamentov
Účastníci Konferencie medzinárodných predstaviteľov (ILC), konajúcej sa 12.-16. februára 2016 v Soule, Kórea, 15. februára spoločne s poslancami v Národnom zhromaždení Kórejskej republiky podporili návrh vytvorenia sídla OSN v Ázii, konkrétne v Kórei, ktoré by tak bolo piatym sídlom OSN vo svete. Na záver podpísali rezolúciu o založení Medzinárodnej mierovej asociácie poslancov parlamentov, ktorá bude združovať poslancov z celého sveta v ich spolupráci pre mier a rozvoj spoločnosti.

____________________
Zmenené ( 11.10.2016 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.
spacer


spacer