spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Stiahnuť (pdf) arrow Udalosti

Udalosti PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
30.06.2014
____________________
Udalosti

Vyhlásenie ústavy Čonilguku
12. februára 2014 sa vo Svetovom mierovom centre Čongšim, Kórea, uskutočnila oslava 1. výročia vyhlásenia Zakladajúceho dňa Čonilguku (tzv. Božieho kráľovstva). Pri tejto príležitosti bola predstavená ústava Čonilguku, ktorá opisuje základné princípy života v tejto oblasti.

Požehnanie manželstva
12. februára 2014 sa uskutočnilo kozmické požehnanie manželstva vyše dvadsať tisíc snúbeneckých a manželských párov z celého sveta. Hlavná udalosť sa konala vo Svetovom mierovom centre Čongšim, Kórea, ktorej sa zúčastnilo približne 2500 párov. Ostatné páry sa obradu zúčastnili simultánne prostredníctvom internetového prenosu.

Rizikové sexuálne správanie mladých ľudí
Na túto tému Federácia žien za mier vo svete pripravila 27. marca 2014 v Bratislave prezentáciu spojenú s panelovou diskusiou. Okrem psychologického pohľadu na danú problematiku zazneli príspevky od prednášateľov programu Free Teens (freeteensusa.org), ktorý je zameraný na prevenciu sexuálne prenosných chorôb. Prezentácia sa stretla s veľkým ohlasom a prednášatelia programu Free Teens boli 22. apríla 2014 hosťami Rádia Regina v relácii Vademecum, v ktorej hovorili na tému sexuálne zdravie (rtvs.sk/radio/relacie/detail/vademecum/archiv?date=22.04.2014&station=regina).

____________________
Zmenené ( 30.06.2014 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.
spacer


spacer