spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Stiahnuť (pdf) arrow Udalosti

Udalosti PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
21.12.2012
____________________
Udalosti

Úmrtie zakladateľa Federácie rodín
V pondelok 3. septembra 2012 o 1:54 hod. kórejského času (2. septembra 18:54 SELČ) zomrel v Kórei vo veku 92 rokov Rev. Dr. Son Mjong Mun na následky ťažkého zápalu pľúc a s tým spojených komplikácií. Po správe o jeho úmrtí vznikajú po celom svete v centrách organizácií, ktorých založenie inšpiroval, pamätné miesta, kam prichádzajú ľudia uctiť si jeho pamiatku.

7. septembra 2012 najmladší syn reverenda Muna Hjong Džin prevzal vo Svetovom mierovom centre v Pchjongjangu od delegácie severokórejského vodcu Kim Čong-una jeho vyjadrenie sústrasti a vence. Neskôr na pôde severokórejského parlamentu prevzal Národnú zjednotiteľskú cenu, ktorú Prezídium Najvyššieho ľudového zhromaždenia KĽDR udelilo reverendovi Munovi za pozitívny prínos k vlasteneckému účelu zmierenia a jednoty národa a k mierovému zjednocovaniu krajiny, a za prosperitu pre celý národ.

Rozlúčková slávnosť (Songhva) s reverendom Munom sa konala 15. septembra vo Svetovom mierovom centre Čong Šim, ktorej sa zúčastnili tisícky ľudí z celého sveta vrátane náboženských, politických a iných spoločenských predstaviteľov. Následne sa konala pohrebná slávnosť (Vondžon) pri Paláci mieru (Čon Džong Gung), pohorie Čon Sung.

Viac o tejto udalosti a živote reverenda Muna na http://www.federaciarodin.sk.

____________________
Zmenené ( 21.12.2012 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.
spacer


spacer