spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Vydanie arrow 15 - 01/2011 arrow Udalosti

Udalosti PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
28.12.2011
____________________
Udalosti

Tour 2011
 Od 24. apríla do 21. mája 2011 sa uskutočnilo svetové prednáškové turné manželov Munovcov, počas ktorého reverend Mun predniesol prejav s názvom „Vytvorenie sveta univerzálneho mieru v čase globálnej krízy“. Turné začalo v Kórei a skončilo v USA, pričom jeho ťažiskom bola Európa. Počas turné pani Munová prehovorila v parlamente Veľkej Británie a reverend Mun v Ženeve predniesol prejav v budove OSN. 

Medzinárodný deň rodiny
Pri príležitosti Medzinárodného dňa rodiny Univerzálna mierová federácia (UPF) v spolupráci s Federáciou rodín a Federáciou žien zorganizovala 25. mája 2011 v Bratislave podujatie pod názvom „Ako môžeme zachrániť rodinu alebo srdce našich detí“.

Hľadanie strateného mieru
UPF v spolupráci s Federáciou rodín a Federáciou žien pripravila 7. júna 2011 v Bratislave predstavenie slovenského prekladu autobiografie Rev. Dr. Son Mjong Muna „Hľadanie strateného mieru". Ku knihe napísala predhovor Eva Kantůrková, spisovateľka, scenáristka a bývalá disidentka a hovorkyňa Charty 77. Knihu je možné objednať u FFWP alebo prostredníctvom online kníhkupectiev. Zaujímavé informácie o knihe a reakcie čitateľov boli uverejnené v čísle 11 tohto časopisu.

____________________
Zmenené ( 15.11.2012 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.
spacer


spacer