spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Vydanie arrow 15 - 01/2011 arrow Prejavy zakladateľov - Vyhlásenie veku kráľovstva mieru

Prejavy zakladateľov - Vyhlásenie veku kráľovstva mieru PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
28.12.2011
____________________
Vyhlásenie veku kráľovstva mieru
(Prejav reverenda Son Mjong Muna k členom Kongresu Spojených štátov, 23. marca 2004, Kapitol, Washington, DC, USA, výňatky z prejavu)

... Keby ľudia neboli padli, dospeli by sme k dokonalosti v pravej láske Boha ako Jeho pravé deti a žili by sme vo vzťahu k Nemu ako nášmu rodičovi. Božím zámerom pre dokonalých ľudí bolo spojiť ich ako pravých manželov, ktorí budú plodiť a vychovať pravé deti. Takto budú môcť žiť v kráľovstve neba na zemi a potom večne spolu ako rodiny v nebeskom svete v Nebeskom kráľovstve. ... Nebeské kráľovstvo je tam, kde žije celá rodina spolu vo večnom kráľovstve mieru. Rovnako na zemi bude Boh prebývať tam, kde celá rodina vytvorila kráľovstvo neba. V takej rodine zapustí korene svet pôvodného ideálu Boha, kráľovstvo neba na zemi. Ako teda máme privodiť toto rodinné nebo na zemi?

Po prvé, každý člen rodiny musí zdokonaliť svoju individuálnu povahu. Každý sa musí zbaviť padlej povahy, ktorá prechádzala od Pádu z generácie na generáciu, a má dosiahnuť úplnú zrelosť svojho charakteru. Inak povedané, každý musí zvíťaziť v zápase ducha a tela. Svet harmónie potom prinesie plody v povahe každého dokonalého jedinca - stav jedného srdca, jednej mysle a ducha. Padlá prirodzenosť, ktorá spôsobuje žiarlivosť, závisť, lakomstvo, nenávisť a všetky ostatné zlá, už nikdy nezapustí korene v osobe, ktorá dosiahla takýto stav. ...

Po druhé, tí, ktorí dosiahnu dokonalý charakter, sa spoja a založia pravé rodiny. Členovia týchto rodín spolupracujú na ustanovení tzv. štyroch veľkých oblastí srdca. Takéto rodiny sa podobajú jedincovi s úplnou jednotou ducha a tela. Povedal som, že nebeské kráľovstvo je miesto, do ktorého môžeme vstúpiť len ako rodina. No nie každá rodina má aicky právo vojsť do neba. Potrebujete na to základ, aby ste sa stali pravou rodinou a zavŕšili štyri veľké oblasti srdca. Do kráľovstva neba môže vojsť pravá rodina, ktorá sa skladá z pravých jedincov, ktorí naplnili štyri veľké oblasti srdca v sebe, a ktorí sú z rodovej línie Boha.

Čo myslím pod štyrmi oblasťami srdca? Mienim tým dokonalosť srdca rodičov, srdca manželov, srdca detí a srdca súrodencov. Nachádzame to v pravej rodine spojenej Božou pôvodnou pravou láskou, pravým životom a pravou rodovou líniou, ktoré prechádzajú nepoškvrnenou líniou troch pokolení za sebou - starých rodičov, rodičov a ich detí. Láska rodičov a detí tu zakladá vertikálny vzťah vrchného a spodného. Láska manželov tvorí horizontálny vzťah, ktorý privádza pravé a ľavé do konečnej jednoty a láska súrodencov vytvára vzťah predného a zadného. Takto už ideál Božieho stvorenia nebude len nejakou predstavou či snom. Naplnením štyroch veľkých oblastí srdca sa stane dokonalou skutočnosťou pre všetky rodiny. ...

Vážení hostia, teraz je to už len otázkou času. Pozrite sa na svet. Vidíte niečo, čo by vám dávalo ozajstnú nádej do budúcnosti? Skôr či neskôr musíme všetko odovzdať našim potomkom a opustiť tento svet. Aký dar by mohol byť vzácnejší než dar dovŕšenia ideálu rodiny vo vašej vlastnej rodine ako záruky večného mieru a šťastia pre vaše deti? Nikto, kto má takú príležitosť, by určite nemal zaváhať a mal by prevziať úlohu vytvorenia kráľovstva mieru na zemi, na ktoré Boh čakal tisícky rokov.

Úplné znenie sa nachádza na stránke FFWP - http://www.federaciarodin.sk.

____________________
Zmenené ( 28.12.2011 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.   Ďalšia >
spacer


spacer