spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Stiahnuť (pdf) arrow Zakladatelia Federácie rodín - Obdobie 2004-2005

Zakladatelia Federácie rodín - Obdobie 2004-2005 PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
28.12.2011
____________________
Zakladatelia Federácie rodín
Prinášame pokračovanie životopisu zakladateľov Federácie rodín. Poznámka: Kórejské mená sú uvádzané v pôvodnom poradí, to znamená, že prvé slovo je priezvisko a druhé dve slová tvoria meno, napríklad v mene Kim Min Su, „Kim“ je priezvisko a „Min Su“ je meno. Žena si aj po vydaji ponecháva svoje rodné priezvisko, pričom deti dostávajú priezvisko po otcovi.

Obdobie 2004-2005

23. marca 2004 bolo manželom Munovcom v priestoroch Senátu USA za ich životné dielo udelené ocenenie „Koruna mieru“. Okrem nich toto ocenenie dostali desiatky občianskych, náboženských a politických osobností za ich prínos pre mier. Pri tejto príležitosti reverend Mun predniesol prejav „Vyhlásenie veku kráľovstva mieru“. Podobné ocenenie im bolo udelené 20. augusta v priestoroch Kórejského národného zhromaždenia. (Niekde sem dať foto, text pod foto: Z udeľovania Koruny mieru) 4. júla bola v Tokiu, Japonsko, založená Federácia za mier a jednotu (Federation for Peace and Unity) s cieľom zjednotiť Severokórejčanov a Juhokórejčanov žijúcich v Japonsku. 8. novembra sa v Soule, Kórea, uskutočnilo prvé Mierové a zjednotiteľské zhromaždenie, na ktorom sa zúčastnili aj zástupcovia týchto oboch skupín. Na tomto zhromaždení reverend Mun predniesol prejav o potrebe harmónie a zjednotenia. Od 23. do 27. júla sa v Kórei konal 10. Svetový festival kultúry a športu (WCSF) s hlavnou témou „Vytvorenie nového sveta kultúry srdca“. V rámci neho sa 26. júla celosvetovo uskutočnila piata časť požehnania manželstva 400 miliónov párov. 20. augusta sa v Soule, Kórea, uskutočnilo Požehnanie pre registráciu v Čonilguku. Následne sa táto udalosť od 21. do 30. augusta konala lokálne po celom svete. 23. septembra bola založená Federácia mongolského ľudu za svetový mier (Mongolian Peoples' Federation for World Peace). 9. až 10. októbra sa v USA uskutočnil prvý Svetový pohár kráľa mieru v bojových umeniach (World Martial Arts Peace King Cup). Od 26. do 30. októbra sa konalo turné reverenda Muna po USA s prejavom “Božia prozreteľnosť vytvorenia sveta presahujúceho náboženstvá a národy na základe absolútnych hodnôt pravej lásky”. Od 25. novembra do 12. decembra syn Hjon Džin uskutočnil v Kórei a Japonsku turné s názvom „Vlastník stvorenia kultúry srdca“. 17. decembra bola založená Medzináboženská a medzinárodná federácia mierového kráľovstva pre Čonilguk (Interreligious and International Peace Kingdom Federation for Cheon Il Guk). 26. decembra sa v USA uskutočnilo požehnanie manželstva druhej generácie požehnaných rodín z celého sveta.

9. februára 2005 sa v Kórei uskutočnilo požehnanie manželstva druhej generácie požehnaných rodín z celého sveta. 14. februára boli v Kórei manželia Munovci v deň ich narodením korunovaní za Kráľa a Kráľovnú mieru pre kozmickú jednotu. Od 25. do 28. júna sa konalo turné reverenda Muna po USA s prejavom „Božie mierové kráľovstvo je našou večnou domovinou”. Od 21. júla do 2. augusta sa v Čonane, Kórea, konal 11. WCSF s hlavnou témou „Čistota, rodina, harmónia a vytvorenie novej kultúry“. V rámci neho sa 1. augusta celosvetovo uskutočnila šiesta časť požehnania manželstva 400 miliónov párov. 12. septembra bola v New Yorku založená Univerzálna mierová federácia (Universal Peace Federation - UPF). Táto udalosť bola začiatkom celosvetového inauguračného turné reverenda Muna po 120 krajinách sveta, ktoré trvalo do 23. decembra. Na tomto 1. svetovom mierovom turné zaznel prejav „Božia ideálna rodina - model svetového mieru“. Na Slovensku sa inauguračné zhromaždenie UPF uskutočnilo 31. októbra v Bratislave v SND. 29. decembra sa v Kórei uskutočnilo „Medzinárodné a medzikultúrne požehnanie manželstva za svetový mier“.

Pokračovanie v budúcom čísle.

____________________
Zmenené ( 28.12.2011 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.   Ďalšia >
spacer


spacer

Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting ')' in /www/f/e/u3758/public_html/administrator/components/com_bbclone/var/access.php on line 962