spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Vydanie arrow Vy sa pýtate, my odpovedáme

Vy sa pýtate, my odpovedáme PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
28.12.2010
____________________
Vy sa pýtate, my odpovedáme

Na udalostiach organizovaných Federáciou rodín sa zúčastňujú predstavitelia rôznych cirkví. To znamená, že konvertovali?

Federácia rodín (FFWP) nie je cirkev a ani cirkvi podobná inštitúcia alebo organizácia a preto sa do FFWP nedá konvertovať. FFWP je dobrovoľná mimovládna organizácia združujúca ľudí bez rozdielu politického presvedčenia, náboženského vyznania, rasy či národnosti. Jej cieľom je posilnenie rodiny ako morálneho centra spoločnosti, pretože prosperita spoločnosti je na nej závislá. Pre viac informácií pozrite Stanovy FFWP na http://www.federiaciarodin.sk.

Prípadní cirkevní predstavitelia, ktorí sa zúčastňujú na podujatiach organizovaných FFWP, jednoducho podporujú jej ciele. Môžu byť jej členmi, ale to neznamená, že zanechali svoje vierovyznanie. Práve naopak, skôr ukazujú príklad toho, že každá cirkev a náboženstvo môže byť prínosom pre posilnenie rodiny, ak sa sústredia na to najlepšie, čo v nich je, a zabudnú na často nezmyselné rozdiely medzi nimi. Pretože rodina je univerzálny fenomén, ktorý prekračuje národnosť, rasu a vierovyznanie. Jedine rodina je cesta k Bohu a zároveň miestom prebývania Boha.

____________________
Zmenené ( 28.12.2010 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.   Ďalšia >
spacer


spacer

Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting ')' in /www/f/e/u3758/public_html/administrator/components/com_bbclone/var/access.php on line 962