spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Portál arrow Mun Son Mjong - obdobie 2000-2001

Mun Son Mjong - obdobie 2000-2001 PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
28.12.2010
____________________
Zakladatelia Federácie rodín
Prinášame pokračovanie životopisu zakladateľov Federácie rodín. Poznámka: Kórejské mená sú uvádzané v pôvodnom poradí, to znamená, že prvé slovo je priezvisko a druhé dve slová tvoria meno, napríklad v mene Kim Min Su, „Kim“ je priezvisko a „Min Su“ je meno. Žena si aj po vydaji ponecháva svoje rodné priezvisko, pričom deti dostávajú priezvisko po otcovi.

Mun Son Mjong - obdobie 2000-2001

Od 9. do 14. februára 2000 sa v Soule, Kórea, konal 6. Svetový festival kultúry a športu (WCSF) s hlavnou témou „Vytvorenie kultúry mieru, srdca a pravých rodín“. V rámci tohto festivalu sa 13. februára celosvetovo uskutočnila prvá časť požehnania manželstva 400 miliónov párov. Okrem požehnania udeleného manželmi Munovcami páry prijali požehnanie aj od predstaviteľov rôznych vierovyznaní. 13. februára bola založená Federácia kozmických pravých rodičov a Centrum rodiny za univerzálny mier a zjednotenie. Od 8. do 19. apríla sa konalo turné pani Munovej po USA s názvom „Cesta pre Ameriku a ľudstvo v Posledných dňoch“, ktoré pokračovalo od 8. do 31. mája po celom svete. 22. mája bola založená Asociácia predstaviteľov amerických duchovných (American Clergy Leadership Conference - ACLC). Od júla do konca augusta sa po USA a Európe konalo osvetové turné Aliancie za čistú lásku (PLA) pod názvom Pure Love 2000. Od 17. do 20. augusta sa v New Yorku v OSN konalo zhromaždenie svetových predstaviteľov pod názvom Assembly 2000 s témou „Reštrukturalizácia OSN a vytvorenie kultúry mieru“. Pri tejto príležitosti bola založená Svetová asociácia mimovládnych organizácií (World Association of Non-Governmental Organizations - WANGO). 16. októbra sa vo Washingtone D.C. uskutočnil Pochod milióna rodín (Million Family March) za účelom zdôraznenia jednoty v rodine a rasovej a náboženskej harmónie.

13. januára 2001 sa v Soule, Kórea, uskutočnil obrad korunovácie Božieho kraľovania. Po tomto obrade bol prehlásený začiatok Národa kozmického mieru a jednoty (Čonilguk). Od 26. do 30. januára sa v New Yorku, USA, konal 7. WCSF. V rámci tohto festivalu sa 27. januára celosvetovo uskutočnila druhá časť požehnania manželstva 400 miliónov párov. Od 25. februára do 17. apríla sa konalo turné reverenda Muna po USA spoločne s duchovnými z ACLC pod názvom „Vytrváme!“ s hlavnou témou „Obnova rodiny, obnova spoločnosti a obnova národa a sveta“. Počas turné zazneli prejavy s názvom „Cesta pre Ameriku a ľudstvo v novom miléniu“ a „Hľadanie pôvodu univerza“. 15. mája reverend Mun na pôde kongresu USA predniesol prejav s názvom „Obrad korunovácie Božieho kraľovania završuje víťazstvo neba a zeme“. 27. mája sa v New Yorku, USA, uskutočnilo požehnanie manželstva duchovných, na ktorom sa zosobášil arcibiskup Milingo so svojou nevestou z Kórey, 43-ročnou lekárkou Mariou Song. Okrem neho sa na obrade zúčastnilo ďalších 59 párov, mnohí z nich významní náboženskí predstavitelia. 30. júna syn Hjon Džin začal svetové turné s názvom „Služba mieru“, ktoré trvalo do 8. augusta 2002. Od 29. októbra do 6. novembra sa konalo turné reverenda Muna po Kórei s názvom „Kozmický mier a zjednotenie“. Zároveň v Japonsku prebiehalo podobné turné pani Munovej. Od 26. novembra do 15. decembra sa konalo turné pani Munovej po USA s názvom „Vytrváme v jednote!, Nová nádej pre mier v Amerike a vo svete“, na ktorom zaznel prejav s názvom „Národ a svet mieru, po ktorom túži Boh a ľudstvo“.

Pokračovanie v budúcom čísle.

____________________
Zmenené ( 28.12.2010 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.   Ďalšia >
spacer


spacer