spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Stiahnuť (pdf) arrow Predstavujeme - Slovenské občianske združenie pre posilňovanie mravov a ľudskosti

Predstavujeme - Slovenské občianske združenie pre posilňovanie mravov a ľudskosti PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
30.06.2008
____________________
Predstavujeme

Slovenské občianske združenie pre posilňovanie mravov a ľudskosti
Cieľom pôsobenia Slovenského občianskeho združenia pre posilňovanie mravov a ľudskosti je oboznamovanie našej spoločnosti s doposiaľ nedoceneným, avšak životne dôležitým poznaním o fungovaní Zákonov stvorenia, alebo inak povedané: prírodných, či vesmírnych zákonov.

Je totiž paradoxné, že hoci materialistická veda o týchto zákonitostiach vie a toto poznanie aj prakticky využíva, vo všeobecnosti sa absolútne nepripúšťa reálnosť pôsobnosti úplne rovnakých zákonitostí aj v oblasti ľudského vnútorného života.

Ale tak, ako nám čoraz dokonalejšie poznávanie a využívanie prírodných zákonitostí prináša mimoriadny technický rozvoj, presne rovnakým spôsobom nám môže aj náš vnútorný život, čiže naše myslenie a cítenie, vedome usmernené poznaním účinkov Zákonov stvorenia, prinášať iba šťastie, radosť a plnosť bytia na zemi.

Avšak naopak, podceňovanie a neznalosť zmienených skutočností musí ľuďom celkom logicky spôsobovať len utrpenie, strasti, vzájomné nedorozumenia, nevraživosť, či pocit nenaplnenia, ako sme toho svedkami v každodennej realite.

No a práve z dôvodu chýbajúcich poznatkov o týchto nesmierne závažných skutočnostiach bolo Slovenským občianskym združením pre posilňovanie mravov a ľudskosti zahájené šírenie užitočného poznania o fungovaní Zákonov stvorenia. Poznania, ktoré sa vo svojej prostote, jednoduchosti a logike môže stať lúčom svetla schopným ukázať každému otvorenému človeku cestu smerujúcu k pochopeniu pravdy o živote, o jeho skutočnom zmysle a naplnení.

Viac informácií na http://www.zdruzenie-ludskost.sk .

Milan Šupa

____________________
Zmenené ( 20.07.2008 )
Hodnotenie čitateľov: / 2
SlabéVynikajúce 



< Pred.
spacer


spacer