spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Stiahnuť (pdf) arrow Vy sa pýtate, my odpovedáme

Vy sa pýtate, my odpovedáme PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
30.12.2007
____________________
Vy sa pýtate, my odpovedáme

Prečo je Federácia rodín proti homosexuálom?

Federácia rodín nie je a ani nebola proti homosexuálom (gejom a lesbičkám), ale je proti tvrdeniam, že homosexuálny vzťah je rovnocenný s heterosexuálnym vzťahom jedného muža a jednej ženy v manželstve, a že „rodina“ založená na homosexuálnom „manželstve“ je rovnocenná s rodinou založenej na heterosexuálnom manželstve.

Homosexuálne vzťahy sú totiž znetvorením manželskej oblasti srdca, pretože účel života človeka, ktorým je odzrkadľovať rodičovstvo Boha majúceho mužský a ženský aspekt, môže byť naplnený jedine prostredníctvom rodiny založenej na manželskom zväzku jedného muža a jednej ženy. Žiaden vzťah medzi mužom a mužom alebo ženou a ženou to nikdy nemôže zrealizovať.

Preto Federácia rodín podáva pomocnú ruku predovšetkým prostredníctvom osvety všetkým tým, ktorí cítia, že byť homosexuálom nie je prirodzené (odborne je homosexualita vnímaná ako psychosexuálna deviácia). Okrem toho, ak by spoločnosť prijala homosexuálne vzťahy za rovnocenné s heterosexuálnymi vzťahmi v manželstve, diskriminovala by tým tých, ktorí chcú vo svojom živote skoncovať s homosexualitou.

O tejto téme sa dozviete viac z materiálov na našej stránke, ktoré uvádzajú aj niektoré stránky venujúce sa homosexualite a taktiež môžete o nej diskutovať.

____________________
Zmenené ( 30.12.2007 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.   Ďalšia >
spacer


spacer