spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Vydanie arrow 6 - 02/2006 arrow Boží model ideálnej rodiny a národa a kráľovstvo mieru

Boží model ideálnej rodiny a národa a kráľovstvo mieru PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
26.12.2006
____________________
Boží model ideálnej rodiny a národa a kráľovstvo mieru
(Prejav Dr. Hak Ča Han Munovej počas svetového turné po 180 krajinách v období 28. apríla - 30. augusta 2006, výňatky z prejavu)

Vážení vedúci predstavitelia, vyslanci mieru a členovia požehnaných rodín, ktorí prichádzate z celého sveta a dúfate v uskutočnenie svetového mieru a založenie ideálnej domoviny v nebi i na zemi.

Boh stvoril Adama and Evu a ustanovil ich ako prvých predkov ľudstva. Vložil všetko do toho, aby ich vychoval ako svojho syna a dcéru, ktorí s Ním budú spojení láskou, životom a rodovou líniou. Vzťah medzi rodičom a dieťaťom je najvyšší a najdôležitejší zo všetkých vzťahov, a jedine cez tento pokrvný vzťah sa dá navždy zabezpečiť odovzdávanie Božej pokrvnej línie.

Tento vzťah sa však pádom Adama a Evy prerušil. Adam a Eva vytvorili pokrvný vzťah so Satanom a stali sa tak Satanovými deťmi. Táto skutočnosť hlboko zranila Božie srdce a celé dejiny ho napĺňala žiaľom a smútkom. Jediný spôsob, ako odstrániť Boží žiaľ, je obnoviť pravú rodinu, ktorá nie je spojená so Satanovou pokrvnou líniou. Preto by sme všetci mali vytvoriť pravé rodiny, ktoré sú Božím ideálom stvorenia.

Teraz nastala éra po príchode neba, vek nového neba a novej zeme. Prišiel čas vlády neba a my máme to šťastie, že môžeme znovu vybudovať pôvodnú rodinu, ktorá bola stratená pádom Adama a Evy. V takejto rodine bude prebývať Boh. Bude to rodina troch generácií - starých rodičov, rodičov a detí - žijúcich v harmónii.

Rodina je vzorom harmonického spolužitia. Vytvára domov, kde sa rodičia a deti navzájom milujú a rešpektujú, vzťah manžela a manželky je postavený na vzájomnej dôvere a láske, súrodenci si veria a spoliehajú sa jeden na druhého a všetci žijú spolu v harmonickej jednote. To znamená, že máte vytvoriť pravú rodinu, kde kmeň pravej lásky vyrastá z koreňov pravej lásky a prináša ovocie pravej lásky. V takejto rodine je koreň histórie dobra živý a postupne v nej zapúšťa svoj koreň aj Nebeské kráľovstvo v nebi a na zemi.

Vaše rodiny ba mali byť miestom, po ktorom sa bude Bohu cnieť a kam sa vždy bude chcieť vrátiť, kam bude môcť prísť slobodne ako rodič, ktorý chce navštíviť svoje deti. Tu sa môžu naplno rozvinúť všetky štyri oblasti lásky alebo štyri oblasti srdca - rodičovská, manželská, súrodenecká a detská. Takto sa dosiahne Boží večný vzor ideálnej rodiny. Jej rozšírením sa spoločnosť, národ a celý fyzický a duchovný svet premení na kráľovstvo mieru, ktoré bude mať podobu ideálnej rodiny.

Vážení hostia, žijete v tom najpožehnanejšom a najdôležitejšom období histórie. Toto je éra ideálneho kráľovstva mieru. Končí sa doba, keď padlý a skorumpovaný svet umožňuje zlým ľuďom, aby žili lepšie ako ostatní.

Majte, prosím, preto na pamäti, že všetci, ktorí ste sa tu dnes zišli, ste centrálnymi postavami pri vytváraní ideálneho kráľovstva mieru na tejto zemi. Vyzývam vás, aby ste svojím zanieteným úsilím pomohli vytvárať Božiu ideálnu rodinu, ideálny národ a kráľovstvo mieru.

Úplné znenie sa nachádza na stránke FFWP - http://www.federaciarodin.sk.

____________________
Zmenené ( 26.12.2006 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.   Ďalšia >
spacer


spacer