spacer
Federácia rodín za mier a jednotu vo svete

Federácia rodín za mier a jednotu vo svete
predstavuje projekt

spacer
spacer
RODINA A SPOLOČNOSŤ
spacer
ISSN 1336-7765 (online)
ISSN 1336-7412 (tlač)
_________________________
Portál
Vydanie
Stiahnuť (pdf)

 
Federácia rodín (FFWPU) arrow Vydanie arrow 2 - 10/2005 arrow Predstavujeme

Predstavujeme PDF Tlač E-mail
Vložil Administrator   
09.02.2006
____________________
Predstavujeme

Keď Federácia rodín v USA v decembri 2001 iniciovala uverejnenie posolstiev z duchovného sveta pod názvom "Boh je Rodičom ľudstva", reakcie nenechali na seba dlho čakať. Od tých odmietajúcich akúkoľvek duchovnú realitu až po oceňujúce ich význam.

Uvedomovanie si duchovnej reality určite nie je také bežné, ako uvedomovanie si svetla, zvuku, chuti a iných vnemov vnímateľných piatimi fyzickými zmyslami. Avšak aj keby niekto nevidomému človeku tvrdil, že svetlo neexistuje, nepresvedčil by ho o tom z jednoduchého dôvodu: oči sú nato, aby sa nimi vnímalo svetlo. I duchovná podstata človeka hovorí o tom, že človek by mal vnímať duchovnú realitu a zrejme je problém v ľuďoch, ak tomu tak nie je. Je prirodzené, že človek sa rodí tak, aby mohol vnímať svojich rodičov a Boh by určite nestvoril svoje deti tak, aby ho nemohli vnímať.

Účelom týchto posolstiev však nie je presviedčať ľudí o existencii duchovného sveta. Ten existuje bez ohľadu nato, či je popieraný alebo nie. Podobne, aj keď sa tvrdilo, že sa slnko otáča okolo zeme, zem sa naďalej otáčala okolo slnka. Účelom týchto posolstiev, podobne ako aj v iných prípadoch v minulosti, je priblížiť ľuďom to, čoho nie sú si vedomí. Ak by to bolo niečo, čo je bežným poznaním, takéto informácie z duchovného sveta by boli zbytočné. Tieto posolstvá odkrývajú doteraz nie veľmi poznané skutočnosti a zároveň sú určitým varovaním, ako tomu bývalo v prípade tzv. proroctiev, ktoré nepredpovedali, čo sa stane, ale varovali, že sa tak stane, ak ľudia nezoberú varovanie vážne.

Je prirodzené, že pri stretnutí sa s novými informáciami zvyčajne dochádza ku konfrontácii s tým doteraz poznaným. A v tomto prípade to zrejme nebude inak. No prijatiu alebo odmietnutiu niečoho by malo predchádzať dôkladné zváženie všetkých skutočností.

Tieto posolstvá si môžete objednať v tlačenej podobe na adrese duchovnysvet(a)federaciarodin.sk, alebo si ich prečítať na stránke www.duchovnysvet.sk. Tešíme sa na Vaše reakcie a taktiež na Vaše skúsenosti s duchovnom realitou.

____________________
Zmenené ( 18.02.2006 )
Hodnotenie čitateľov: / 0
SlabéVynikajúce 



< Pred.
spacer


spacer